Belinda Voorspoels: “Té streng zijn helpt niet”

Foto: VTM

Nu Belinda Voorspoels verrassend genoeg bekend gemaakt heeft dat ze afgelopen juni in alle stilte is bevallen van haar eerste kindje, deelt ze met het magazine Primo welke waarden en lessen ze haar zoontje hoopt mee te geven terwijl hij opgroeit.

“Ik vind het belangrijk dat hij liefdevol opgroeit”, begint de ‘Familie’-actrice te vertellen. “Té streng zijn helpt niet. Ik heb liever dat mijn zoon altijd bij mij terecht kan en eerlijk is. Liegen? Dat is iets wat ik absoluut niet tolereer. Dat kan leiden tot een afstand tussen ons die ik niet wil. Je moet daarom zorgen voor een opvoeding waarbij alle emoties bespreekbaar zijn”, aldus Belinda.

“Men zegt soms dat mannen niet mogen huilen, maar ik vind dat het gezond is om je emoties te delen”, vervolgt Belinda. “Ons zoontje zal dus verdrietig of boos mogen zijn. Gelukkig heeft hij goedlachse ouders, humor zal thuis zeker niet ontbreken. Met zijn sterke mimiek heeft hij ons alleszins al veel doen lachen. En we weten héél goed van wie hij dat heeft!”, lacht ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.