De opmerkelijke zet van Gunther Levi

ByLisa Paulussen

12 oktober 2024
Gunther Levi (Peter) in Familie - © DPG MediaGunther Levi (Peter) in Familie - © DPG MediaGunther Levi (Peter) in Familie - © DPG Media

Romeo Gunther Levi is één van de Bekende Vlamingen die komende zondag kandidaat is bij de gemeenteraadsverkiezingen. Al kiest hij ervoor om één traditie in de lokale politiek aan zich voorbij te laten gaan, zo lezen we in Dag Allemaal.

Want op markten postvatten of pensenkermissen afdweilen, dat doet Gunther niet. En daar heeft hij naar eigen zeggen een goede reden voor. “Ik doe dat niet omdat het dan meer over De Romeo’s of ‘Familie’ gaat dan over de verkiezingen”, legt hij uit.

“Bovendien is het is ook niet echt meer nodig”, meent de zanger. “Want iedereen in mijn thuisgemeente Hulshout kent mij en weet dat ik kandidaat ben voor de verkiezingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.