Christoff: “Ik ben ’t kotsbeu!”

ByLisa Paulussen

17 oktober 2024
Foto: Peter De Smedt

Hij mocht zingen voor paus Franciscus. Zanger Christoff De Bolle en zijn mama Simonne wisten met hun blijdschap en trots geen blijf na dit unieke optreden. Tot iemand op Facebook hem ranzige verwijten maakte omwille van zijn geaardheid.

En voor één keer reageerde Christoff dit keer zelf op de hatelijke post. “Die mensen denken dat ze álles kunnen zeggen, en wij moeten maar zwijgen en slikken”, zegt de zanger boos aan Dag Allemaal.

“Ik ben die haatberichten kotsbeu, het moet stoppen!”, stelt Christoff, die in het verleden wel al meer te maken kreeg met dergelijke haat. “Mensen zijn soms zo scherp achter hun computer, maar ze vergeten dat wij ook gevoelens en families hebben. Zulke mensen denken dat ze alles mogen zeggen wat ze denken, maar ik heb er echt genoeg van!”, briest hij “Als iets je niet aanstaat, zeg het mij dan in m’n gezicht. Maar daar hebben ze de moed niet voor!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.