Juan Gerlo: “Onverwachts!”

ByLisa Paulussen

19 oktober 2024
Milo, Seizoen 1, vanaf 2024 bij VTM. Op de foto: Juan Gerlo (Aron Deruwe)

Hoe onverwachts de aangekondigde reünie van ‘Ghost Rockers’ tijdens de komende ‘Studio 100 SingAlong’ zelfs voor de betrokkenen is, blijkt uit de reactie van Ghost Rocker Juan Gerlo in Dag Allemaal.

“Ik had niet verwacht dat we nu al een reünie zouden houden, we zijn er vroeg bij, amper vijf jaar nadat we ermee gestopt zijn”, vertelt hij. “Maar de serie en de groep waren ruim vier jaar deel van ons leven, een mooie periode waaraan wij alle vijf mooie herinneringen hebben.”

“We waren er dan ook dag in dag uit mee bezig. En als je dan op de ‘ Studio 100 SingAlong’ mag staan… De Sinterklaas Show voor duizenden kinderen in het Sportpaleis is al zot, maar dit is nóg next level”, meent Juan enthousiast.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.