Kathleen Aerts blijft beter thuis

ByLisa Paulussen

19 oktober 2024
Kathleen Aerts en haar man Steven - © DPG MediaKathleen Aerts en haar man Steven - © DPG MediaKathleen Aerts en haar man Steven - © DPG Media

Heel wat fans van het eerste uur zijn het erover eens: Kathleen, Karen en Kristel zijn en blijven de enige echte K3. Het megasucces van toen blijft Kathleen Aerts zelfs nu, vijftien jaar na haar afscheid van de groep, dan ook nog altijd achtervolgen.

“We beseffen steeds meer dat we toch iets bijzonders hebben meegemaakt”, blikt ze terug op die periode in Dag Allemaal. “Ik was 30 toen ik de handdoek in de ring gooide, en intussen ben ik een trotse veertiger. Maar ik ben er altijd van aangedaan hoe de fans mij nog omarmen.”

“Toen we deze zomer in België waren met ons gezin en hier naar een pretpark wilden gaan, zeiden mijn zonen: ‘Mama, blijf jij maar thuis, anders moeten we heel de tijd wachten op jou’”, lacht Kathleen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.