Bart Appeltans botst op grenzen

ByLisa Paulussen

26 oktober 2024
Foto: VTM

Jezelf graag zien is het belangrijkste wat er is. Maar hoe implementeren bekende Vlamingen die dosis self-love in hun leven? Om dat te achterhalen vraagt Flair hen elke week de kleren van het lijf. En onlangs was interieurarchitect Bart Appeltans aan de beurt.

Op de vraag of er, op vlak van mentaal welzijn, bepaalde dingen zijn waar hij mee struggelt, zegt Bart: “Ik stoot soms op mijn grenzen, omdat ik heel perfectionistisch ben in alles wat ik doe, al is dat nu al wel een pak beter.”

“Toen ik in het begin op tv kwam, wilde ik dat alles tot in de puntjes geregeld was, op mijn werk én bij ons thuis”, vervolgt de interieurarchitect. “Dat gaat natuurlijk niet. Ik moest nee leren zeggen, dingen meer leren loslaten en ook vertrouwen op anderen”, legt Bart uit hoe hij daarmee omging.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.