Frans Bauer is apetrots

ByLisa Paulussen

21 oktober 2024
Foto: Mudoo.be

Met zijn nieuwste dubbelconcert in Ahoy, de eerste in dertien jaar in de Rotterdamse muziektempel, zorgde de Nederlandse volkszanger Frans Bauer voor een absolute primeur. De twee concerten brachten zijn persoonlijke teller qua concerten in Ahoy namelijk op 53, een record.

En toch is dat verre van de reden waarom Frans reikhalzend uitkeek naar deze concerten, zo vertelde hij voorafgaand aan Dag Allemaal. Wat hij veel mooier vond, is dat hij er samen met zijn zoon Christiaan op het podium zou staan.

“Christiaan is fiscalist van beroep, zingen is z’n hobby”, vertelt Frans. “Maar nu pas begrijp ik m’n vader. Hij keek naar mij en zag me groeien als artiest. En nu kijk ik op dezelfde manier naar mijn zoon. Ik ga met hem een duet zingen. Mijn eigen kind! In de Ahoy! Hoe bijzonder is dat?”, mijmert de zanger. “Ik vind dat hij beter zingt dan ik. Maar dat zegt élke vader van z’n eigen kind, niet?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.