Frans Bauer zorgt voor ergernis

ByLisa Paulussen

28 oktober 2024
Foto: Mudoo.be

Naar eigen zeggen heeft de Nederlandse charmezanger Frans Bauer een aangeboren talent om gelukkig te zijn. Dat lezen we in Dag Allemaal: “Ik lach elke dag, meermaals”, vertrouwt hij het weekblad toe. “Ik hou van vrolijkheid.”

Al wordt die vrolijkheid niet altijd door iedereen even hard op prijs gesteld, verklapt Frans. “Mijn vrolijkheid is niet altijd even fijn. Ik denk echt dat ik een lachziekte heb, omdat ik altijd vrolijk ben. Als ik ’s ochtends wakker word, lach ik al. Maar iemand met een ochtendhumeur kan het wel eens op haar zenuwen krijgen van zoveel vrolijkheid zo vroeg in de ochtend”, verwijst hij naar het ochtendhumeur van vrouwlief Mariska.

“Maris heeft tijd nodig om wakker te worden. De meeste van onze kinderen ook. Als ik de jongste naar school breng, zit ik al mee te brullen met liedjes op de radio, tot grote ergernis van Lucas. M’n vrouw en kinderen stellen mijn vrolijkheid dus niet altijd op prijs”, lacht Frans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.