Marthe De Pillecyn kiest voor zichzelf

Foto: Mudoo.be

Het is geweten dat K3’tje Marthe De Pillecyn en vooral haar man Sinerjey heel erg op hun privacy gesteld zijn. Dat er nu ze haar zwangerschap heeft aangekondigd – net zoals bij haar collega Hanne destijds – druk zal zijn om die eerste babyfoto te delen met de wereld, moet het koppel dus nu al doen huiveren, denkt Dag Allemaal. 

Het zou volgens het weekblad dan ook weleens kunnen dat Marthe na haar bevalling voor een leven buiten de schijnwerpers kiest. Een leven na K3 dat ze al een tijdje aan het voorbereiden is: samen met haar man geeft ze regelmatig dansles in Sinerjey’s Dance Studio in Ieper.

Dat die dansschool voor Marthe belangrijk is, mocht blijken uit het feit dat ze zich deze zomer achter de schermen bij ‘Tien Om Te Zien’ de hele tijd afzonderde omdat er in Westende enkele leerlingen van Sinerjey’s Dance Studio mee op het podium mochten dansen met de artiesten, en dat Marthe uiteraard haar ‘leerlingen’ wou begeleiden en steunen. Ze kiest dus duidelijk steeds meer voor zichzelf.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.