Hugo Sigal doet het toch weer

ByLisa Paulussen

24 oktober 2024
Foto: Fonny Gijsels

Met de theatershow ‘Dromen’ is voor Hugo Sigal een droom in vervulling gegaan. Na de geslaagde première in zijn thuisbasis Wemmel, waar hij een dubbele staande ovatie kreeg, toert de zanger de komende maanden met de voorstelling door heel Vlaanderen. 

Op het podium brengt Hugo ook ‘Goeiemorgen, morgen’. Nochtans leek met het overlijden van Nicole in 2022 leek ook de doorbraakhit van Nicole & Hugo ter ziele gegaan te zijn. Hugo had dan ook gezworen dat nummer na de dood van Nicole nooit meer te zingen op een podium, omdat het van ‘hun twee’ was.

Maar waarom is hij dan toch van gedacht veranderd? Het antwoord lezen we in Dag Alllemaal: “De regisseur vond dat het absoluut in de show moest”, legt Hugo uit. “‘De mensen willen dat horen’, zei hij en hij heeft natuurlijk gelijk”, aldus de artiest.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.