Hugo Sigal emotioneel

ByLisa Paulussen

28 oktober 2024
Foto: Mudoo.be

Hoewel hij gezworen had na de dood van zijn geliefde Nicole, in november 2022, nooit nog hun gezamenlijke hits te brengen op een podium, doet zanger Hugo Sigal dat nu toch in zijn nieuwe theatershow ‘Dromen’. Op aandringen van zijn regisseur, die vond dat die nummers absoluut in de show moesten zitten.

“Ja, maar ik wil dat niet, ik kan dat niet’, pruttelde ik eerst nog tegen”, vertelt Hugo in Dag Allemaal. “Maar hij zei dat we het heel eenvoudig zouden houden en dat we het publiek mee gingen laten doen. We bouwen ook mooi op: eerst ‘Schietgebed’, dan ‘Pastorale’, waar ik de stukken die Nicole zong parlando breng, en dan gaat het over naar ‘Baby baby’ en ‘Goeiemorgen, morgen’, met de muzikanten van de band vooraan naast mij op het podium.”

“En het publiek zingt inderdaad mee”, gaat de zanger verder. “Ik vind het heel tof dat we op die manier Nicole toch nog eren. Pas op, de allereerste keer, bij de avant-première, was het héél emotioneel, dat kwam zo hard binnen. Maar ik heb het er goed van afgebracht. Dus ik kijk uit naar de volgende shows, het zijn er nog bijna 30. Het zal plezant worden, denk ik”, besluit Hugo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.