Kathy Pauwels neemt drastisch besluit

ByLisa Paulussen

26 oktober 2024
Foto: VTM

Voor je hoogbejaarde ouders mag je wat overhebben. Dat vindt althans voormalig ‘Royalty’-gezicht Kathy Pauwels. Haar ouders naderen intussen allebei de kaap van 90 jaar en op die gezegende leeftijd word je al wat frêler, natuurlijk.

Dagelijkse inspanningen verlopen wat moeizamer, een val of ongelukje is gauw gebeurd, de vergeetachtigheid slaat misschien al eens toe, om van de eenzaamheid nog te zwijgen. En dus nam Kathy een drastisch besluit volgens Dag Allemaal.

Zopas is ze immers opnieuw bij haar ouders in de buurt gaan wonen. Zo kunnen zij hun zelfstandigheid bewaren, terwijl Kathy een oogje in het zeil houdt. “Misschien vraag je je af waarom ik van Leuven naar Lier ben verhuisd?” zegt ze op Instagram. “Ik wil mijn lieve mama en papa niet in een woonzorgcentrum. Als bij wonder vond ik een appartement in de straat waar ze wonen. En zo hebben we nog mooie dagen”, aldus de royalty-experte.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.