Mijlpaal voor Peter Van den Begin

Peter Van den Begin - © VRTPeter Van den Begin - © VRTPeter Van den Begin

Op 25 oktober vierde acteur Peter Van den Begin zijn 60ste verjaardag: “Het is maar een getal, maar ik stel vast dat het wel heel snel gaat”, vertelt hij daarover in een interview met Primo. “Van 50 naar 60 was voorbij in een knip. Terwijl ik nog zoveel dingen wil doen en beleven.”

“Ik heb twee dochters, van negentien en zestien, volwassen vrouwen, en als je kinderen hebt gaat de tijd nóg sneller”, vervolgt Peter. “Ik ben dan ook op een andere manier bezig met ouder worden en verjaren dan toen ik 30 of 40 werd.”

“Maar tegelijkertijd valt er zelfs op mijn leeftijd nog heel veel te ontdekken en er zijn nog veel mensen waarmee ik wil samenwerken”, glimlacht de acteur. Zolang alles functioneert en ik in staat ben om mijn teksten te leren, blijf ik dit vak doen. Ik denk nog lang niet aan mijn pensioen en dat soort dingen”, grijnst hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.