Jeroen Meus heeft een nieuwe keuken in ‘Dagelijkse Kost’

Na 4 seizoenen koken, bakken, grillen, flamberen, kneden en natuurlijk ook proeven werd het stilaan tijd om de bekendste keuken van Vlaanderen een nieuwe look te geven.

In het nieuwe seizoen van Dagelijkse kost gaat Jeroen Meus in een gloednieuwe keuken aan de slag. Zonet deelde Eén via zijn sociale media een exclusieve video van de nieuwe keuken, en deelde Jeroen via zijn Instagrampagina ook de eerste foto’s.

© VRT / Sam Van den Brandt
© VRT / Sam Van den Brandt

Van de kruidenlade tot het kookfornuis en zelfs de binnentuin, de volledige keuken werd stevig onder handen genomen. Voor nieuwsgierige voorbijgangers zal het bakatelier aan de straatzijde meteen in het oog springen. Er werd een op maat gemaakte kookruimte toegevoegd om verse taart, gebakjes of tagliatelle klaar te maken. Achter het nieuwe kookeiland is ook plaatsgemaakt voor een gezellig salon met eettafel, net zoals thuis.

De nieuwe keuken inspireert Jeroen in het nieuwe seizoen alweer tot veel smakelijke nieuwe recepten voor onze dagelijkse kost. Meteen na de uitzending verschijnen de recepten ook op een.be/dagelijkse kost.

Dagelijkse kost: vanaf 2 september elke weekdag  om 18.15 uur op Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.