MUDOO
  • Home
  • Televisie
  • Radio
  • Dossiers
    • Voorjaar 2022
    • Najaar 2022
  • Video
  • Nieuwsbrief
Facebook Twitter Instagram RSS
MUDOO
  • Home
  • Televisie
  • Radio
  • Dossiers
    • Voorjaar 2022
    • Najaar 2022
  • Video
  • Nieuwsbrief
Facebook
MUDOO
Home » Aftellen naar de feestdagen met Sandra’s gezonde kerstgerechten
Televisie

Aftellen naar de feestdagen met Sandra’s gezonde kerstgerechten

26 november 2017
Facebook Twitter WhatsApp Email
Delen
Facebook Twitter WhatsApp Email

Volgende week gaat Sandra voor de laatste keer dit jaar aan de slag in haar Open Keuken. Afsluiten doet ze met culinaire tips voor de aankomende feestdagen. De voorbije maanden werd haar kookprogramma gesmaakt door gemiddeld 243.356 kijkers (live+uitgesteld), goed voor 25,4% marktaandeel VVA 18-54). Sandra werkt in de wintermaanden door aan nieuwe gezonde recepten en zal begin 2018 terug op het scherm verschijnen.

Op maandag 27 november start Sandra de week met een gemakkelijk, maar verfijnd hapje: een glaasje met handgepelde grijze garnalen, mango en granaatappel. “Zo’n glaasje presenteert geweldig. Hiermee maak je indruk op je gasten!”. Verder staat er een quiche op het menu met courgette, spinazie en champions en een erg verrassende bodem.

Dinsdag 28 november gaat Sandra de exotische toer op met een Oosters geïnspireerd visgerecht op basis van gemarineerde zalm, paksoi en prei. Het hapje dat volgt is volgens haar een “match made in heaven”: magret de canard met citrus.

Gezond aperitieven op kindermaat, dat zijn de minipizza’s op basis van courgette die Sandra op woensdag 29 november uit de oven haalt. Daarnaast wordt er ook zoet gezondigd met cakejes van… wortel.  Ze krijgen een frisse topping van yoghurt.

Donderdag 30 november maakt Sandra twee gerechten recht uit de zee. Als hapje kiest ze voor pittige langoustines, gevolgd door kabeljauw uit de oven met kruidenkorst, groene asperges en zeekraal.

Afsluiters van de feestweek zijn een mooi stukje eendenborst met puree van peterseliewortel én een bruisende cocktail op basis van cava en granaatappel. Perfect om te klinken op de feestdagen!

OP HET MENU
Maandag 27/11: Quiche & glaasje van garnaal, mango en granaatappel
Dinsdag 28/11: Zalm met paksoi, prei en zilvervliesrijst & hapje van magret de canard
Woensdag 29/11: Wortelcakejes met yoghurt-topping & mini-groentepizza’s
Donderdag 30/11: Kabeljauw, asperges en zeekraal & hapje van langoustine
Vrijdag 01/12: Eendenborstfilet met puree van peterseliewortel, veenbessensaus en cantharellen & cocktail van cava en granaatappel.

Open Keuken met Sandra Bekkari, elke weekdag om 18.00 uur bij VTM.

Alle videorecepten van Sandra Bekkari zijn te raadplegen op de website van VTM Koken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Mudoo.be

Meer nieuws

Thuis: Rosa en Femke slaan de handen in elkaar

Televisie 29 maart 2023

Familie: Wil Koen Véronique vermoorden?

Televisie 29 maart 2023

Lisa: Gert zoekt weer toenadering tot Gijs

Televisie 29 maart 2023

Thuis: Er ontstaat protest tegen Harry

Televisie 28 maart 2023
Volg ons op sociale media
  • Facebook
Toplinks
  • Ali Express
  • Hema
  • Hema
  • Ali Express
  • Tickets Plopsa
  • Bestel hier uw favoriete boek

MUDOO brengt je dagelijks het laatste nieuws over de Vlaamse televisie- en radiozenders en streamingplatformen op uw scherm.

  • Over ons
  • Vacatures
  • Contacteer ons
  • Adverteren
  • Cookie-instellingen
  • Privacy Policy
Facebook RSS
Copyright © 2017 - 2023 Showcomm BV - De Smedt Peter.

Geef een zoekterm in en druk op Enter om te zoeken. Druk op Esc om te annuleren.