Quantcast
Streamz

Alexander Skarsgård en Adrien Brody vervoegen cast van nieuw seizoen van Succession

Alexander Skarsgård (Big Little Lies) en Adrien Brody (The Pianist) zullen deel uitmaken van de cast van het nieuwe seizoen van de prestigieuze HBO-dramareeks Succession. De opnames van het derde seizoen van de HBO-reeks zijn op dit moment van start gegaan in New York.

Eerder deze week werd al bekendgemaakt dat Alexander Skarsgård de succesvolle ondernemer Lukas Matsson gaat spelen in de HBO-reeks Succession. Hij zal een cruciale rol zal spelen in de strijd om het familiebedrijf Waystar. Daarnaast zal Adrien Brody de miljardair en activist Josh Aaronson vertolken. Brody was eerder al te zien in films als Midnight in Paris en Grand Budapest Hotel en in 2003 won hij een Oscar voor zijn rol in The Pianist.

Golden Globe

Succession won afgelopen jaar een Golden Globe voor beste dramaserie. De serie vertelt het verhaal van de rijke zakenfamilie van Logan Roy die samen met zijn vier kinderen een van de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld beheert. Terwijl het gezin worstelt om familiale, politieke en financiële allianties te sluiten, lopen de spanningen hoog op.

Producer: Jesse Amstrong.
Co-producers: Adam McKay, Frank Rich en Kevin Messick.
Cast: Alexander Skarsgård, Adrien Brody, Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Hiam Abbass, Nicholas Braun, Peter Friedman, Matthew Macfadyen, Alan Ruck en Rob Yang.

De eerste twee seizoenen van Succession zijn nu beschikbaar op Streamz en Streamz+.

Toon meer

Gerelateerde berichten