Quantcast
Big Brother

Big Brother: openhartige gesprekken en een nieuwe secret mission

Deze week staat Big Brother in het teken van survival. Zoals we gisteren zagen is iedereen genomineerd en kunnen de bewoners zich veiligstellen door het winnen van immuniteitsspellen. Tobias en Nawel wonnen gisteren het eerste immuniteitsspel en krijgen vandaag een nieuwe secret mission.

Dagenlang 24 uur per dag samenleven smeedt een band, en dan komen de openhartigste gesprekken aan bod. Zo had Vera het vandaag over haar abortus op 17-jarige leeftijd. Toen ze zwanger was, stelde haar partner haar voor een keuze: abortus of einde relatie. Verder had Dimitri het ook over een zware periode in zijn leven, na de scheiding van zijn ouders zat hij namelijk met zwarte gedachten. En Kristof vertelde het aangrijpende verhaal van een vriend die van het MAS in Antwerpen is gesprongen.

Heftige gesprekken dus, maar gelukkig konden de bewoners hun gedachten verzetten tijdens de Hunger Games: in de tuin van het Big Brother-huis staat een geldboom. Door vallende biljetten op te vangen, kunnen de bewoners het boodschappenbudget de hoogte in krijgen. Tussen de geldbiljetten hangt ook een immuniteitsbiljet, en laat dat nu net het onderdeel zijn van een nieuwe secret mission.

Tobias en Nawel krijgen, als winnaars van de vorige immuniteitsproef, de kans om iemand immuniteit te schenken. Al snel kiezen ze unaniem voor Nouchine, maar ze krijgt de immuniteit echter niet zomaar. Naast de geldboom staat een klok. Om de immuniteit te verzilveren, moet Nouchine op exact 3 uur en 20 minuten onder de geldboom staan en het immuniteitsbiljet vangen. Raakt het de grond, dan verliest een biljet zijn waarde.

Movie night

Big Brother trakteert de bewoners op een diavoorstelling samengesteld met oude foto’s van de bewoners zelf. Wat begint als een leuke trip down memory lane verandert al snel in een nieuwe puzzel. Tijdens de diavoorstelling komen namelijk letters tevoorschijn op het scherm. De bewoners denken dat deze letters wel eens de naam van één of meerdere nieuwe bewoners zouden kunnen vormen.

Blind Brother

Ook romances zijn niet uit te sluiten wanneer je zo intens samenleeft, en de spanning tussen Vera en Dimitri is ook Big Brother niet ontgaan. Hij roept hen naar de dagboekkamer en hoort hen uit over hun unieke band. Groeit dit uit tot iets meer dan vriendschap? De komende afleveringen zullen het ons leren.

Big Brother is 24/7 live te volgen op het nieuwe kanaal Play247 of elke werkdag om 19.35 uur op Play4. De liveshow is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op Play4, GoPlay en Play247.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!

Zit je na het lezen van dit artikel met vragen of heb je nood aan een gesprek? Bel dan gratis en anoniem naar het nummer 106 of chat via tele-onthaal.be.

Toon meer

Gerelateerde berichten