Quantcast
Disney Star

Big Sky krijgt tweede seizoen op Disney+ Star

Disney+ kondigt het tweede seizoen aan van de populaire thriller reeks Big Sky. Het nieuwe seizoen zal opnieuw te zien zijn op Star van Disney+.

Big Sky is een thrillerdrama, geschreven door visionair verteller David E. Kelley en gebaseerd op de The Highway-boekenreeks van C.J. Box.  De serie vertelt het verhaal van privédetectives Cassie Dewell en Cody Hoyt. Samen met Cody’s vervreemde vrouw, ex-agente Jenny Hoyt, gaan ze op zoek naar twee vermiste zussen op de Highway in Montana. Na een spannende zoektocht ontdekken ze dat er meerdere meisjes in de buurt zijn verdwenen en begint de race tegen de klok om alle vermiste meisjes te redden.

De serie is uitvoerend geproduceerd door David E. Kelley, Elwood Reid en Ross Fineman en wordt geproduceerd door 20th Television in samenwerking met A+E Studios. 20th Television is een onderdeel van Disney Television Studios en A+E Studios is de bekroonde studio van het wereldwijde mediabedrijf A+E Networks.
 
Uitvoerend producent Elwood Reid is showrunner voor het tweede seizoen. Elwood heeft al eerder topreeksen als The Bridge, BarkskinsThe Chi en Cold Case geproduceerd. Voor het tweede seizoen van Big Sky wordt hij ondersteund door TFC Management, WME en David Colden.

De releasedatum van het tweede seizoen van Big Sky is nog niet bekendgemaakt.

Toon meer

Gerelateerde berichten