Breng de herfst in huis met ‘Dagelijkse Kost’

Dagelijkse Kost met Jeroen Meus - © VRTDagelijkse Kost met Jeroen Meus - © VRT

De herfst is volop in het land en daar hoort natuurlijk een heerlijk herfst-recept bij. De witloof is op zijn best en dus gaat Jeroen vandaag met de lekkere groente aan de slag. Vandaag op het menu: bladerdeegtaart met witloof, pancetta en gorgonzola

Alle lof voor deze bladerdeegtaart met Brussels lof of witloof. De combinatie witloof, blauwe kaas en pancetta is er eentje die iedereen zal weten te smaken. Met andere woorden: dit moet je gewoon eens gemaakt hebben!

‘Dagelijkse Kost’, dinsdagavond om 18u15 op VRT

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.