Quantcast
Televisie

BV’s en senioren strijden voor de eer in Beat Da Bompaz

Vanaf 7 januari 2014 beleef je bij VTM dé ultieme generatieclash. In Beat Da Bompaz dagen straffe 65-plussers de jeugd van tegenwoordig negen weken lang uit in een reeks spraakmakende duels.

Voor eens en voor altijd komaf maken met de vooroordelen die er bestaan over ouderen, dat is waar deze kranige senioren voor strijden. Elke week trotseren ze drie jonge bekende Vlamingen om uit te maken wie tot de sterkste generatie behoort. En laat het duidelijk zijn dat ook de jongeren zich niet snel gewonnen zullen geven. Evi Hanssen speelt moderator en leidt de duels in goede banen.

Beat Da Bompaz is een programma met jong en oud, voor jong en oud. In elke aflevering staat een andere bompa centraal, die de jeugd probeert te verbluffen met zijn of haar specialiteit. Je zou het de senioren misschien niet meteen aangeven, maar die specialiteit is er één om U tegen te zeggen. Van een race-kampioene over een Olympisch gewichtheffer tot een wereldkampioene in het rolschaatsen: het mag duidelijk zijn dat de bompaz niet aan hun proefstuk toe zijn.

Wie uiteindelijk de strafste generatie is, wordt elke week duidelijk aan de hand van drie rondes. In de eerste ronde nemen de drie bekende gezichten het samen op tegen één van de bompaz, en dat in diens specialiteit. Die bompa mag zich voor ronde twee laten omringen door twee van zijn kompanen. Het trio komt zo lijnrecht tegenover de drie juniors te staan in een afgeleide van opdracht 1. In de laatste ronde gaat het één tegen één en hard tegen hard. De drie bekende Vlamingen moeten elk individueel een duel uitvechten met drie afzonderlijke bompaz. De ploeg die aan het einde van de rit de meeste punten heeft opgestreken, mag zich voor minstens één week de sterkste generatie noemen.

Deze 27 bekende koppen zetten de eer van de jeugd op het spel (in willekeurige volgorde):

Nicolas Liébart – Dean – VJ Niko
Anthony Kumpen – Griet Vanhees – Lesley-Ann Poppe
Eline De Munck – Kobe Van Herwegen – Joyce Beullens
Annelien Coorevits – Bjorn De Wilde – Evelien Hoste
Tanja Dexters – Kevin Rans – Jelle Van Dael
Brahim – Niels Destadsbader – Arne Vanhaecke
Sean Dhondt – Vincent Banic – Bram Van Deputte
Anthony Arandia – Matthias De Meulder – Christophe De Meulder
Jess Donckers – Jo Hens – Jasmijn Van Hoof

Beat Da Bompaz, vanaf 7 januari 2014 op dinsdag om 20.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde berichten