Quantcast
TelevisieVTM GO

BV’s doen het vuile werk in De Vuilste Jobs VIPS op VTM GO

It’s a dirty job, but someone’s gotta do it. Vanaf dinsdag 4 januari volgen de VTM 2-kijkers in het tweede seizoen van De Vuilste Jobs van Vlaanderen de superhelden van de schoonmaak in verwaarloosde huizen vol stank, overvolle beerputten en vieze zolderkamers die barsten van het ongedierte.

Maar hoe voelt het om één van de vuilste jobs van Vlaanderen te doen? Dat ervaren tien BV’s aan den lijve, want zij steken samen met de professionele cleaners uit De Vuilste Jobs van Vlaanderen de handen uit de mouwen voor een dag die in hun geheugen gegrift zal staan.

In de nieuwe, exclusieve VTM GO-reeks De Vuilste Jobs VIPS gaan onder andere acteur Andy Peelman, ex-miss België Celine Van Ouytsel en burgemeester Bart De Wever de strijd aan tegen hopen vuil. De bekende cleaners ad interim worden opgehaald zonder te weten wat hen te wachten staat. Zo wordt Andy Peelman in de eerste aflevering ingeschakeld om samen met cleaner Ronny een erg verwaarloosde woning leeg te halen. De penetrante koelkastgeur van rotte etenswaren krijgt hij er gratis bij.

12-jarige kleindochter van Willy schittert in tweede seizoen

Trouwe fans van De Vuilste Jobs van Vlaanderen zullen blij zijn met de terugkeer van Willy, de ster van het eerste seizoen. Deze keer brengt hij zijn kleindochter Ilena (12) mee naar het werk. Het jong geweld helpt tijdens de schoolvakanties haar bompa mee met het reinigen van mobiele toiletten en wordt tijdens de eerste ronde ingeschakeld om wc’s van chauffeurs spik en span te maken.

Ook cleaner Tim is terug van de partij en ruimt in de eerste aflevering in Ukkel een sterk vervuilde studio met bergen afval op. De stoere broers Ercan en Erdal zijn dan weer gespecialiseerd in het ruimen van beerputten en septische kelders. Op Linkeroever staat hen een overvolle beerput te wachten. Hun taak: leegzuigen, afdalen en uitspuiten om het laatste vuil weg te halen.

Het tweede seizoen van De Vuilste Jobs van Vlaanderen start op dinsdag 4 januari 2022 om 21.35 uur bij VTM 2 en ook op VTM GO. Vanaf dan is ook de nieuwe reeks De Vuilste Jobs VIPS exclusief te zien op VTM GO.

Lees ook: De Vuilste Jobs van Vlaanderen seizoen 2: verwaarloosde huizen, overvolle beerputten en ruimtes vol ongedierte

Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde berichten