Quantcast
Varia

CCO Ben Jansen verlaat DPG Media

CCO Ben Jansen, Chief Commercial Officer, heeft in samenspraak met DPG Media besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Over zijn opvolging zal later nog gecommuniceerd worden.

Na een carrière van veertien jaar als Chief Commercial Officer bij DPG Media, zal Ben Jansen vanaf 1 mei aan de slag gaan als Chief Strategy Officer bij Alychlo. Alychlo is het investeringsbedrijf van ondernemer Marc Coucke. Ben sluit zo een succesvolle periode af binnen DPG Media. Hij zorgde onder andere voor de samensmelting van de salesteams van de Persgroep Publishing en MEDIALAAN.

“DPG Media verlaten was geen makkelijke beslissing. Binnen deze muren maak je immers elke dag economisch én maatschappelijk het verschil. Het bedrijf, haar cultuur en de mensen liggen me bijzonder nauw aan het hart. Veertien intense jaren hebben me gevormd, als professional en als persoon. Samen met het hele team hebben we elke dag gebouwd aan onze toekomst. Op hen ben ik bijzonder trots en ik weet dat de toekomst hen toelacht! Ik hou alleen maar prachtige herinneringen over aan mijn jaren bij DPG Media.”

Ben Jansen (CCO DPG Media)

“Het salesteam van DPG Media heeft uitdagende jaren achter de rug: een fusie tussen de twee teams van de Persgroep Publishing en MEDIALAAN. Het was de ommezwaai naar een digitaal georiënteerde organisatie en uiteraard de coronacrisis. Dankzij zijn grote deskundigheid en zijn sterk leiderschap, is Ben erin geslaagd is om een sterk getalenteerd team uit te bouwen. Ik ben Ben heel dankbaar en ik wens hem alle succes toe.”  

Kris Vervaet (CEO DPG Media)

De opvolger van Ben Jansen zal binnen enkele weken gecommuniceerd worden.

Toon meer

Gerelateerde berichten