Celine Van Ouytsel, Hannelore Simoens en Vincent Fierens strijden om laatste twee plekjes in BV Darts

Celine Van Ouytsel, Hannelore Simoens en Vincent Fierens in BV Darts - © DPG MediaCeline Van Ouytsel, Hannelore Simoens en Vincent Fierens in BV Darts - © DPG MediaCeline Van Ouytsel, Hannelore Simoens en Vincent Fierens in BV Darts - © DPG Media

In de derde aflevering van BV Darts gaan ex-Miss België Celine Van Ouytsel, VTM-journaliste Hannelore Simoens en Qmusic-DJ Vincent Fierens de strijd aan voor de twee laatste plekjes van de halve finale. Welke twee BV’s stoten nog door en wie moet er de wedstrijd verlaten?

Vorige week zagen we dat Kenji Gooris en Olivier Deschacht zich vorige week plaatsen voor de halve finales van BV Darts. Thibault Christiaensen moest de wedstrijd verlaten. In de derde en laatste voorronde nemen Celine Van Ouytsel, Hannelore Simoens en Vincent Fierens het tegen elkaar op.

Celine Van Ouytsel – CECE

Voormalig Miss België Celine Van Ouytsel (25) zou graag BV Darts winnen, maar haar mama twijfelt nog aan Celine’s darttalent en laat haar liever niet in de woonkamer oefenen.

Ik heb toch wel schrik voor de concurrentie. Hannelore ziet er onschuldig en braaf uit, maar ik denk dat we ons daar serieus aan kunnen mispakken. En Vincent oefent volgens mij heel vaak.

Celine Van Ouytsel – CECE

Hannelore Simoens – BLUE-EYED BULLET

Politiek journaliste Hannelore Simoens (31) is een doorbijter en nam voor BV Darts de ‘mancave’ van haar vriend in.

Elke dag als ik thuiskom, ga ik een half uurtje eten en dan begin ik om 8u te trainen tot 12 of 1u ‘s nachts. Ik heb heel weinig geslapen de afgelopen weken. Maar als je aan iets begint, moet je ‘t goed doen!

Hannelore Simoens – BLUE-EYED BULLET

Vincent Fierens – THE GRAND SLAM

Qmusic-dj Vincent Fierens (29) had voor hij aan BV Darts begon nog nooit een pijltje van dichtbij gezien en nu is hij niet weg te slaan van het dartbord.

Als ik tegen mensen zeg dat ik tegen Hannelore en Celine moet, zegt iedereen: ‘oh, dat komt goed’. En dan denk ik altijd: ‘ja, op basis van wat eigenlijk?’”

Vincent Fierens – THE GRAND SLAM

BV Darts, donderdag 18 november 2021 om 20.35 uur bij VTM 2.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.