Quantcast
Varia

Colombia Pictures opent eerste themapark Aquaverse Thailand in oktober

Sony Pictures Entertainment en Amazon Falls kondigden de opening van ’s werelds eerste Columbia Pictures thema- en waterpark, Columbia Pictures Aquaverse in oktober 2021 aan. Het park is gelegen in de Thaise badplaats Bangsaray op 90 km van Bangkok. Populaire films, Ghostbusters, Jumanji, Bad Boys, Men in Black and Hotel Transylvania hebben hun eigen themagebied.

Pretpark fans opgelet, want het Thaise thema-en waterpark Colombia Pictures Aquaverse, beloofd een hele beleving te worden. Het wordt een uniek thema- en waterpark, dat geliefde personages uit enkele van Hollywood’s populairste films tot leven zal brengen.

Kinderen en volwassenen zullen worden ondergedompeld in de wereld van Ghostbusters, Jumanji, Bad Boys, Men in Black en Hotel Transylvania. Daarnaast zullen ook de films Surf’s Up, Cloudy with a change of meatballs en The Emoji movie in de kijker staan. De prijzen voor het themapark zijn nog niet bekend gemaakt.

Ontdek hieronder de thema’s en attracties van de verschillende films:

Men in Black Thrill Rides

Eerst en vooral bevinden zich in dit themagebied attracties voor echte durvers. Een huiveringwekkende waterdraaikolk met een vrije val van 12-mater stuurt je door een MIB-wormgat.

Ghostbusters Supernatural Experience

Stap in het Ghostbusters-portaal en glijd langs spookvallen. Bijgevolg kun je ook genieten van een waterrit op een vlot in ’s werelds eerste waterkoepel.

Bad Boys Raceway

Ervaar de spanning van de achtervolging en trap tenslotte op het gaspedaal van de go-karts in een opvallend Miami-thema.

Jumanji Jungle Adventure

Trotseer de wereld van Jumanji via wildwaterglijbanen in het jungle-thema of bezoek de Jager Mountain in een achtervolging door Mandrills. Bovendien kun je ook een duik nemen in de Jumanji’s splash.

Hotel Transylvania Kid-Friendly Zone

Het is grootste waterpark van Aquaverse met meer dan honderd waterattracties, plonsemmers en waterraketten.

Surf’s Up in Surfer’s Paradise

In dit themagebied kun je surfen op grote golven in een unieke waterattractie.

Cloudy with a Chance of Meatballs Swallow Falls River Adventure

Wandel langs de lazy river en ontmoet de Foodimals uit Cloudy with a chance.

VIVO Wave Pool

Ontspan in een groot golfslagbad geïnspireerd op de aankomende tekenfilmmusical. In de golfslag
zwembadzone worden muziekevenementen en liveshows gehouden. Beroemde artiesten en
internationale DJ’s zullen er waarschijnlijk optreden.

De opening van Colombia Pictures Aquaverse Thailand is voorzien voor oktober 2021.

Toon meer

Gerelateerde berichten