Quantcast
Streamz

D5R seizoen 9 is vanaf 2 juni te zien op Streamz

Het negende seizoen van de populaire jongerenreeks D5R verschijnt vanaf 2 juni 2021 op Streamz en Streamz+. In het nieuwe seizoen duikt een oude liefde op en ontstaan er nieuwe vriendschappen. Daarnaast schudt een traumatische gebeurtenis de hechte vriendengroep ook door elkaar. Hun vertrouwen en vriendschap wordt meer dan ooit op de proef gesteld. De reeks is een Streamz Original geproduceerd door Warner Bros ITVP Belgium.

D5R is een realistische fictiereeks over vijf jongeren die elkaar kennen van school, maar ook daarbuiten onafscheidelijk zijn. De karakters en verhaallijnen zijn uit het leven gegrepen. Zo komen thema’s als vriendschap en relaties uitgebreid aanbod, maar ook catfishing, sexting en drugsmisbruik worden aangekaart.

In het negende seizoen krijgen we opnieuw een blik in de turbulente levens van de vriendengroep: Leyla (Angela Jakaj), Kyra (Liandra Sadzo), Wout (Sander Provost), Vincent (Thijs Antonneau) en Amber (Jamie-Lee Six). De serie, en zijn fans, groeide op met de personages en sinds seizoen 8 worden alle afleveringen integraal opgenomen in studentenstad Gent.

D5R seizoen 9, vanaf woensdag 2 juni 2021 te bekijken op Streamz en op Streamz+.
Ook de vorige seizoenen en de bioscoopfilm D5R zijn te bekijken op Streamz.

Toon meer

Gerelateerde berichten