Quantcast
Varia

Da’s Liefde! genomineerd voor Emmy Award

Het VTM-programma Da’s Liefde!, waarin Jens Dendoncker inzoomt op het liefdesleven van de Vlaming, is genomineerd voor een internationale Emmy Award in de categorie ‘non-scripted entertainment’. 

In Da’s Liefde! testte Jens Dendoncker de wetenschap over de heerlijke maar soms ook pijnlijke liefde aan de praktijk. Geen comedy, wel echte verhalen en mooie experimenten met bekend en niet-bekend Vlaanderen. Voor de gelegenheid trok het Antwerpse productiehuis Shelter naar West-Vlaanderen. Want geen betere locatie voor een programma over de liefde dan de Vlaamse stad van de liefde, het Venetië van het noorden: Brugge.

“We zijn ongelooflijk fier op ons team bij Shelter en host Jens Dendoncker. We zijn blij dat dit authentiek en ‘lief’ programma de jury toch is opgevallen tussen alle grote talentenjachten en kookwedstrijden. Het geeft ons de moed om ook in de toekomst originele formats te blijven ontwikkelen.“

Sofie Peeters en Tim van Aelst van Shelter

Voor het creatieve productiehuis Shelter is dit al de indrukwekkende vijfde nominatie. Ze wonnen al drie Emmy’s voor Benidorm Bastards in 2011, Wat Als? in 2014 en Hoe Zal Ik Het Zeggen? in 2018. De uitreiking vindt plaats op 22 november 2021 in New York.

Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde berichten