Quantcast
Fictie

De Buurtpolitie van 12 tot 16 oktober 2020

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 12 oktober 2020

Koen en Tineke zijn op zoek naar twee voortvluchtige overvallers en ze krijgen onverwachte hulp bij hun zoektocht. Obi en Aziz rukken uit voor een ontploffing met gewonden. Tot hun frustratie laten brandweer en ambulance erg lang op zich wachten.

Dinsdag 13 oktober 2020

De handtas van de burgemeester is gestolen. Koen en Lotte nemen haar noodgedwongen mee op sleeptouw tijdens hun onderzoek. Een vrouw komt op kantoor de verdwijning van haar zoontje aangeven. Aan Floor en Femke om te achterhalen wat er met de jongen is gebeurd.

Woensdag 14 oktober 2020

Stafke komt langs op het commissariaat met een kruiwagen vol spaghetti. Iemand laat blijkbaar zomaar eten achter op straat. Koen en Tineke gaan op onderzoek uit. Een man vraagt om bijstand, omdat zijn vrouw dringend psychiatrische hulp nodig heeft. Robin en Tom gaan ter plaatse, al zijn ze wel extra op hun hoede.

Donderdag 15 oktober 2020

Tante Maria is bestolen. Een koppel heeft via een list haar handtas gepikt. Koen en Lotte betrappen het koppel wanneer ze nog een dame oplichten. De postbode levert een verdacht pakketje af op het commissariaat. Eric en Brigitte onderzoeken de zaak.

Vrijdag 16 oktober 2020

Stafke heeft enkele zakken met verse braadkippen gevonden in het park. Koen en Lotte gaan op onderzoek uit en ontdekken zo de bijzondere specialiteit van het kippenkraam uit de buurt. Een vrouw wordt dood aangetroffen door haar poetsvrouw. Alles wijst op roofmoord. Eric en Brigitte krijgen de moeilijke taak om de zoon van het slachtoffer in te lichten.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, van maandag t.e.m. vrijdag om 17.45 uur bij VTM.

Bekijk meer afleveringen van De Buurtpolitie via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten