Quantcast
Fictie

De Buurtpolitie van 16 tot 20 november 2020

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 16 november 2020

Er is ingebroken bij Stafke. De dieven zijn ervandoor met een fototoestel, juwelen en zijn wagen. Koen en Tineke gaan op zoek naar de daders. De commissaris geeft Obi en Lotte de opdracht om zoveel mogelijk onbetaalde boetes te innen. Lotte bedenkt een plan om de wanbetalers in de val te lokken.

Dinsdag 17 november 2020

Een man biedt zijn inboedel gratis aan op straat. Op zich geen probleem, tot Koen en Lotte worden opgeroepen voor een inbraak op hetzelfde adres. Wanneer Floor en Femke een verdachte geur ruiken op kantoor, alarmeren ze de brandweer.

Woensdag 18 november 2020

Een moeder verdenkt haar tienerdochter ervan aan de drugs te zitten. Koen en Lotte onderzoeken de zaak. In het bos trapt een jogger in een plank met spijkers. Robin en Tom zijn getuige van de feiten en ontdekken dat er nog meer gevaarlijke hinderlagen verborgen liggen in het bos.

Donderdag 19 november 2020

Koen en Tineke zijn op zoek naar de verdwenen rashond Balthazar. Wanneer zijn baasje een verdacht briefje ontvangt, weten ze zeker dat het dier ontvoerd is. Een vrouw beweert ’s avonds een monster gezien te hebben in het park. Eric en Brigitte gaan op jacht.

Vrijdag 20 november 2020

Een ongeruste vader vreest dat iemand het op zijn kinderen heeft gemunt en schakelt de hulp in van Koen en Tineke. Een jonge vrouw overlijdt in verdachte omstandigheden. Wanneer Eric en Brigitte vernemen dat het slachtoffer de ochtend van haar dood een grote som geld heeft afgehaald, vermoeden ze dat het om een roofmoord gaat.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, van maandag t.e.m. vrijdag om 17.45 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van De Buurtpolitie via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten