Quantcast
Fictie

De Buurtpolitie van 19 tot 23 oktober 2020

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 19 oktober 2020

Koen en Lotte brengen de handtas terug van een vrouw die kwaad wegliep uit een restaurant nadat ze een worm vond in haar slaatje. De agenten doen een echter een interessante ontdekking in de tas. Obi en Aziz krijgen ongewoon bezoek. De uitbater van een superette beschuldigt een kloosterzuster van diefstal. Maar de zuster vertelt hen dat het klooster zelf dieven over de vloer gekregen heeft…

Dinsdag 20 oktober 2020

Een man komt klacht indienen. Onbekenden zouden hem gedrogeerd hebben met een slaapmiddel. Na een melding van geluidsoverlast komen Floor en Femke een brutale overvaller op het spoor. Ze krijgen hulp van een pientere getuige om de zaak op te lossen.

Woensdag 21 oktober 2020

Koen en Tineke onderbreken een alcoholcontrole voor een dringende interventie. Maar bij hun terugkeer wacht hen een onaangename verrassing. Een oogverblindende schoonheid vraagt Robin en Tom om hulp nadat ze met haar auto in panne valt. Onze stoere inspecteurs ontdekken echter dat schoonheid niet alleen vanbuiten zit.

Donderdag 22 oktober 2020

Koen en Lotte ontmoeten de 9-jarige Wilma die hen vertelt op zoek te zijn naar andere ouders. Ze ontdekken dat er binnen Wilma’s gezin een en ander misloopt. Nadat hij een vreemde markering aantreft op zijn brievenbus vreest Stafke dat dievenbendes het op hem gemunt hebben. Obi en Aziz gaan op onderzoek in de buurt en spotten nog meer soortgelijke markeringen.

Vrijdag 23 oktober 2020

Een anonieme beller meldt een gijzeling bij de bowlingbaan. Ter plaatse stellen Koen en Lotte niets ongewoons vast en ook de eigenaar weet van niets. De zaak neemt echter een onverwachte wending wanneer de anonieme beller plots opduikt. Een man maakt zich ongerust over zijn 80-jarige vader die zich sinds een paar weken verontrustend gedraagt. Hij hoopt dat Eric en Brigitte hem kunnen helpen.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, van maandag t.e.m. vrijdag om 17.45 uur bij VTM.

Bekijk meer afleveringen van De Buurtpolitie via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten