Quantcast
Fictie

De Buurtpolitie van 2 tot 6 november 2020

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 2 november 2020

Een dronken chauffeur belandt met zijn auto in een haag. Tot hun verbazing ontdekken Koen en Lotte dat er een verband bestaat tussen het ongeval en een interventie eerder op de dag. Boer Vermeulen komt de diefstal van zijn stier aangeven bij Obi en Patrick. Hun onderzoek komt in een stroomversnelling dankzij een tip van Stafke.

Dinsdag 3 november 2020

Tante Maria vindt een koffertje vol besmeurd geld op haar pleintje. Koen en Lotte vermoeden dat het geld afkomstig is van een overval van eerder die dag. Om de daders te vatten kunnen ze rekenen op onverwachte hulp. Een vrouw komt terug van zakenreis en ontdekt dat er bij haar ingebroken is. Floor en Femke gaan op zoek naar de dader(s).

Woensdag 4 november 2020

Koen en Tineke worden opgeroepen voor een nachtelijke inbraak op school. De daders kunnen ontsnappen, maar laten wel een spoor na. Een man die kampt met een burn-out verdwijnt ’s nachts uit zijn bed. Robin en Tom gaan naar hem op zoek.

Donderdag 5 november 2020

Mijnheer pastoor komt aangifte doen van diefstal: er verdwijnt geld uit het offerblok. Lotte heeft een lumineus idee om de dief te ontmaskeren. Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een gewonde man bij de parkvijver. De man denkt geraakt te zijn door een steen, maar volgens de spoedarts heeft hij een schotwonde.

Vrijdag 6 november 2020

Een dief is ervandoor met de kredietkaart van de pastoor. Dankzij camerabeelden van het tuincentrum vinden Koen en Tineke al snel een verdachte. Eric en Brigitte onderzoeken de plotse dood van de buren van de burgemeester. Het onderzoek van de wetsdokter levert verrassende conclusies op.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, van maandag t.e.m. vrijdag om 17.45 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van De Buurtpolitie via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten