Quantcast
Fictie

De Buurtpolitie van 21 tot 25 september 2020

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 21 september 2020

Een ongeruste vrouw komt op kantoor. Ze heeft haar buurman al een paar dagen niet meer gezien en zijn kinderen lijken alleen thuis te zijn. Obi en Aziz onderzoeken een klacht wegens stalking. Een vrouw valt haar ex lastig met telefoontjes op de meest onmogelijke momenten van de dag. De zaak is minder eenvoudig dan eerst gedacht.

Dinsdag 22 september 2020

Een vrouw beweert een onbekende te hebben zien rijden met haar wagen. Koen en Tineke proberen te achterhalen hoe dat kan. Tijdens een voetpatrouille horen Robin en Tom een ongeval gebeuren. Ze schrikken wanneer ze zien wie er in de auto zit.

Woensdag 23 september 2020

Het politiekorps is op zoek naar de ouders van een jonge tweeling die samen met hun hondjes op pad zijn. De politie weet echter niet wie ze zijn en doet een oproep via social media, maar die levert niet meteen informatie op. Daarom willen Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe graag helpen. Ze schakelen de luisteraars van Qmusic in om de familie van de broertjes op te sporen.

Donderdag 24 september 2020

Tante Maria heeft een GoPro gekocht om te kunnen zien wat Fifi allemaal uitsteekt terwijl zij niet thuis is. Wanneer ze de hulp inroept van Koen en Tineke om de beelden te bekijken, zien ze dat Fifi een ontvoering heeft gefilmd. Obi en Aziz krijgen een oproep van Stafke, die gewapende mannen heeft gezien in het park.

Vrijdag 25 september 2020

Een jongetje steelt op straat een portefeuille. Wanneer de agenten hem thuisbrengen, ontdekken ze dat zijn papa hem wel heel vreemde dingen aanleert. Stafke brengt Floor en Femke op het spoor van een eierdief. Die rooft alle eieren van de kippen in de buurt.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, van maandag t.e.m. vrijdag om 17.45 uur bij VTM.

Bekijk meer afleveringen van De Buurtpolitie via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten