Quantcast
Fictie

De Buurtpolitie van 26 tot 30 oktober 2020

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 26 oktober 2020

De laatste dagen zijn al verschillende onschuldige daklozen aangevallen in de Fabrieksstraat. Koen en Tineke hopen de dader te vatten met behulp van een truc van de commissaris. Een snoepautomaat geeft Obi’s wisselgeld niet terug nadat hij een suikerwafel heeft gekocht. Wanneer ook de broodautomaat ernaast Aziz’ wisselgeld niet teruggeeft, vermoeden onze agenten dat er iets niet klopt.

Dinsdag 27 oktober 2020

Een schoorsteenveger vindt een waardevol pakketje in de schoorsteen van een leegstaand huis. Koen en Tineke starten een zoektocht naar de eigenaar. Floor en Femke krijgen te maken met een mysterieuze stenengooier. De dader viseert niet alleen onschuldige voorbijgangers, maar ook de agentes zelf.

Woensdag 28 oktober 2020

Stafke, tante Maria en enkele andere dorpelingen hebben bezoek gekregen van een onbekende schoenendief. Koen en Lotte zijn stomverbaasd wanneer ze de dief ontmaskeren. Robin en Tom achtervolgen een snelheidsduivel. De dader neemt wel een heel groot risico om uit handen van de politie te blijven.

Donderdag 29 oktober 2020

Een vrouw heeft bij haar thuiskomst iemand horen zingen in huis. Koen en Lotte hopen de inbreker op heterdaad te kunnen betrappen. Gaat het wel om een inbraak? Het commissariaat kampt met een stroompanne. De elektricien die langskomt, vertelt dat bij zijn vorige klant een vervelende geur hing. Eric en Brigitte ruiken onraad.

Vrijdag 30 oktober 2020

Koen en Tineke kopen een zakje snoep van twee Mediclowns om het goede doel te steunen. Even later ontdekken ze dat de clowns niet helemaal eerlijk geweest zijn. Een vrouw schakelt een huurmoordenaar in. Eric en Brigitte zetten een valstrik op om de vrouw te klissen.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, van maandag t.e.m. vrijdag om 17.45 uur bij VTM.

Bekijk meer afleveringen van De Buurtpolitie via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten