Quantcast
Fictie

De Buurtpolitie van 28 september tot 2 oktober 2020

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 28 september 2020

De commissaris is Pom, de kat van zijn dochter, kwijt en schakelt team Alfa in. Hun zoektocht wordt echter onderbroken door een inbraakalarm vanuit een doe-het-zelfzaak. Een vrouw doet een lugubere ontdekking in haar diepvries. Een kolfje naar de hand van rechercheurs Eric en Brigitte.

Dinsdag 29 september 2020

Kwajongens bekogelen voorbijgangers met modder. Ook de agenten van ‘De Buurtpolitie behoren tot hun toevallige slachtoffers, maar dat laten ze niet zomaar gebeuren. Een man is aangevallen in zijn frituur door een vrouw die beweert dat ze bedreigd wordt en geld nodig heeft. Robin en Tom gaan na of het verhaal klopt.

Woensdag 30 september 2020

De zaakvoerder van de kringloopwinkel beweert dat een dame een teddybeer wilde stelen die niet te koop was. Koen en Tineke bemiddelen tussen beide partijen. Het wordt niet hun enige interventie in de kringloopwinkel. Een vrouw komt naar het kantoor omdat ze zich bedreigd voelt. Ze heeft een verdacht pakje aangekregen waarin een handgranaat zit. Femke en Floor onderzoeken de herkomst van het pakje.

Donderdag 1 oktober 2020

Stafke komt ontredderd binnen op kantoor. Er werd in de bibliotheek iets dierbaars van hem gestolen. Eric en Brigitte onderzoeken de verdwijning van de driejarige Julie. De dader ontmaskeren blijkt moeilijker dan gedacht.

Vrijdag 2 oktober 2020

Koen en Lotte krijgen een paniekerig telefoontje van een vrouw. Ze is ontvoerd en vastgebonden. Het lukt hen haar te bevrijden, maar dan vinden ze nog een tweede slachtoffer. Wanneer haar zoon na het werk niet thuiskomt, schakelt een moeder de hulp in van Eric en Brigitte. De vrouw is erg ongerust, haar zoon heeft het Syndroom van Down en ze is bang dat hij de weg naar huis niet zal terugvinden.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, van maandag t.e.m. vrijdag om 17.45 uur bij VTM.

Bekijk meer afleveringen van De Buurtpolitie via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten