Quantcast
Fictie

De Buurtpolitie van 5 tot 9 oktober 2020

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 5 oktober 2020

Koen en Tineke onderzoeken een gewapende overval op een bakkerij. Ze plaatsen een oproep op Facebook om de voortvluchtige overvaller op te sporen. De dader reageert zelf, maar is niet te traceren. Stafke heeft gebeld. Er staat al een week een voertuig in zijn straat. Robin en Tom gaan kijken en zien een caravan met verdachte personen. Als één van hen op de vlucht slaat, is het duidelijk dat ze iets te verbergen hebben.

Dinsdag 6 oktober 2020

Koen en Lotte krijgen te maken met de kidnapping van een rashond. De dader eist een enorme som losgeld. Op Aziz zijn oude lagere school is een inbreker ervandoor met de opbrengst van het mosselfestijn. Samen met Obi hoopt Aziz de dader te ontmaskeren.

Woensdag 7 oktober 2020

De commissaris is omvergereden toen hij op zijn vrije dag croissants ging halen. Koen en Tineke gaan op zoek naar de dader die vluchtmisdrijf pleegde. Een 20-jarige jongeman is op onverklaarbare wijze overleden. Eric en Brigitte gaan met de hulp van de wetsdokter op zoek naar een mogelijke doodsoorzaak.

Donderdag 8 oktober 2020

Een nieuwe pitazaak deelt gratis pita’s uit aan voorbijgangers. De snack valt Koen letterlijk zwaar op de maag. Een buurvrouw weigert een gesigneerde voetbal terug te geven aan haar buurjongetje. Floor en Femke proberen te bemiddelen tussen beide partijen.

Vrijdag 9 oktober 2020

Een koppel beschuldigt hun buurman van vandalisme, maar de man ontkent alles. Aan Koen en Lotte om te achterhalen wie de waarheid spreekt in dit verhaal. Een jongeman met liefdesverdriet lucht zijn hart bij Brigitte. Wat later blijkt hij betrokken partij te zijn in een onderzoek en dat bezorgt haar een enorm schuldgevoel.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, van maandag t.e.m. vrijdag om 17.45 uur bij VTM.

Bekijk meer afleveringen van De Buurtpolitie via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten