Quantcast
Fictie

De Buurtpolitie van 9 tot 13 november 2020

De Buurtpolitie is een populaire scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps. Hieronder kom je te weten wat er deze week te beleven valt voor de agenten van De Buurtpolitie.

Maandag 9 november 2020

Koen en Lotte onderzoeken een geval van stalking. Een jonge vrouw krijgt verschillende anonieme sms’jes waarin haar vriend van overspel wordt beschuldigd. Een garagist doet een beroep op Floor en Femke. Hij heeft een auto binnengekregen voor herstel na een ongeval met blikschade. Hij vreest echter dat er meer aan de hand is.

Dinsdag 10 november 2020

Koen en Lotte zijn op zoek naar een bloemendief. Wanneer ze de dader toevallig tegenkomen, ontdekken ze dat hij een wel erg ongewoon motief heeft. Obi en Aziz betrappen een inbreker op heterdaad. Ze krijgen echter al snel medelijden met de man wanneer ze horen hoe een erbarmelijk leven hij leidt.

Woensdag 11 november 2020

Gonda, de poetsvrouw van het commissariaat, heeft in haar kuiswoede de bloempotjes waarin ze haar spaargeld verstopt had naar het containerpark gebracht. Ze hoopt dat Koen en Tineke haar kunnen helpen om het geld terug te vinden. Twee broers belanden in het ziekenhuis na een onschuldig cafébezoek. Rechercheurs Eric en Brigitte starten een onderzoek en doen een interessante ontdekking in de rugzak van een van de slachtoffers.

Donderdag 12 november 2020

Tijdens een voetpatrouille belanden Koen en Lotte toevallig op een viswedstrijd. Ze treffen er niet alleen een onverwachte deelnemer aan, maar worden ook ingelicht over mogelijk bedrog. Een moeder komt in paniek de verdwijning van haar twee zoontjes aangeven bij Robin en Tom. Ze vinden de jongens terug in een verlaten fabriek, maar moeten zware middelen bovenhalen om hen weer veilig thuis te krijgen.

Vrijdag 13 november 2020

Bij haar thuiskomst na een zakenreis vindt een vrouw een jonge kraker in haar bed. Koen en Lotte hopen erachter te komen wat de jongeman van plan is. Buren hebben geschreeuw gehoord in een huis. Wanneer Eric en Brigitte ter plaatse komen lijkt er weinig aan de hand te zijn. Maar in de tuin doen ze een verontrustende ontdekking.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, van maandag t.e.m. vrijdag om 17.45 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van De Buurtpolitie via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten