Quantcast
Streamz

De Friends -rëunie komt er aan op 27 mei

Goed nieuws voor de fans van de populaire en iconische sitcom Friends, want de acteurs komen nog één keer samen voor een reünie op 27 mei. HBO-Max heeft zonet de eerste officiële trailer gelost en ook actrice Jennifer Aniston gaf een tipje van de sluier op haar Instagram-pagina. Of en wanneer de aflevering bij ons te zien zal zijn, is echter nog niet bekend.

27 mei wordt een hoogdag voor alle Friends-fans. Na vijftien jaar en negen maanden komen Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) en David Schwimmer (Ross) nog één keer samen voor een Friends-rëunie. Het wordt een eenmalige uitzending en de acteurs zullen niet meer in de huis kruipen van hun personage.

De cast haalt herinneringen op met acteurs die een bijrol hadden in de reeks Tom Selleck (Richard), Reese Witherspoon (Jill, de zus van Rachel) en Maggie Wheeler (Janice) en andere bekende sterren zoals: Lady Gaga, David Beckham, Justin Bieber, Cara Delevingne en de Pakistaanse Nobelprijswinnares Malala Yousafzai.

Streamz

De kans bestaat dat de special te zien zal zijn op Streamz, al werd dit nog niet bevestigd. Daarnaast kocht WarnerMedia de rechten op van de 236 afleveringen (1994-2004) voor een riant bedrag van 425 miljoen dollar en was het in 2018 de best bekeken reeks op Netflix. Volgens het Amerikaans entertainmenttijdschrift Variety krijgt elke acteur minstens 2,5 miljoen dollar voor de aflevering. De reünie is opgenomen in de oorspronkelijke Warner Bros.-studio’s van de serie in Burbank, in de buurt van Hollywood.

Momenteel is nog niet geweten of en wanneer Friends: The Reunion te zien zal zijn op Streamz. Van zodra hier nieuws over is, kom je het als eerste te weten op onze site!

Toon meer

Gerelateerde berichten