De Nederlandse plastisch chirurge Nathalie Roche in Topdokters

ByLisa Paulussen

16 mei 2017

In de vijfde aflevering van Topdokters maken we uitgebreid kennis met de Nederlandse plastisch chirurge Nathalie Roche, dochter van een cellist en violist. Al van kinds af aan was ze gefascineerd door schoonheid en wilde ze steeds de dingen beter maken. En daar is dokter Roche nu dagelijks mee bezig. Van een esthetische facelift tot een complexe lipreconstructie, alles doet ze met de grootste passie en precisie.

Oogchirurg Peter Stalmans is gespecialiseerd in netvliesaandoeningen en krijgt na acht jaar hard labeur eindelijk de toelating om een vernieuwende chirurgische oogrobotoperatie uit te voeren. Als het hem lukt wordt dit een wereldprimeur…

En medisch oncologe Sylvie Rottey behandelt een vrouw met een ongeneeslijke tumor in de hals. Door de medicatie blijft haar toestand stabiel, maar ze heeft veel last van bijwerkingen die haar levenskwaliteit drastisch doen dalen.

Topdokters, dinsdag 16 mei om 20.35 uur bij VIER.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.