Quantcast
Varia

De Warmste Week gaat door zonder grote bijeenkomsten

De Warmste Week zal dit jaar plaatsvinden van zaterdag 18 december tot en met vrijdag 24 december zonder massabijeenkomsten. Dat maakten de VRT en stad Mechelen bekend.

Tijdens De Warmste Week staat solidariteit centraal, maar de Stad Mechelen past door de huidige coronacijfers haar winterprogramma aan. De evenementen in Mechelen zullen toegankelijk zijn voor een beperkt publiek, in lijn met de geldende coronamaatregelen.

Enkele artiesten zullen een showcase spelen rond het centrale thema ‘Kunnen zijn wie je bent’ en er zullen enkele cinema-avonden plaatsvinden. Mechelen blijft ook zes dagen lang de uitvalsbasis voor De Warmste Radio.

“Een massa-evenement gaan we niet organiseren, maar we willen toch die warmte van De Warmste Week behouden. De doelstellingen van DWW zijn te belangrijk, voor de mensen en voor de samenleving. We mogen elkaar niet helemaal loslaten.”

Alexander Vandersmissen, burgemeester Mechelen

Tot slot roept De Warmste Week alle organisatoren van acties op om creatief te zijn en alles coronaveilig te organiseren.

Het volledige programma wordt bekendgemaakt op maandag 6 december.

De Warmste Week, van 18 tot en met 24 december 2021 op Eén en als De Warmste Radio op MNM en Studio Brussel, live vanuit Mechelen.

Lees ook: De Warmste Week: 1 op 5 Vlamingen kan zichzelf niet zijn

Toon meer

Gerelateerde berichten