Quantcast
EntertainmentNajaar 2021

Deze 8 BV’s schitteren in Dancing With The Stars 2021

Play4 loste zonet een trailer met de 8 kandidaten van het nieuwe seizoen van Dancing With The Stars. Naast Metejoor, Nina Derwael, Lotte Vanwezemael en Delphine van Saksen-Coburg zullen ook Pieter Timmers, Nora Gharib, TikTokker Jonatan Medart en acteur Yemi Oduwale het rijtje vervoegen. LikeMe-ster Maksim Stojanac moest verstek geven wegens een opgelopen schouderblessure.

Dit najaar zetten 8 bekende Vlamingen hun beste dansbeentje voor in het derde seizoen van Dancing With The Stars. Ze worden elk begeleid en getraind door een professionele danser of danseres waarmee ze zover mogelijk in de wedstrijd willen geraken. Wie wordt de opvolger van Julie Vermeire & Pasquale La Rocca?

Ontdek hieronder de 8 kandidaten en hun danspartner:

Nora Gharib & Adrián Barinaga

Competitiebeest Nora Gharib heeft na K3 zoekt K3 en The Masked Singer een nieuwe uitdaging op het oog. Voor haar danspartner Adrián Barinaga is het zijn eerste deelname aan het programma. Maken ze kans om de felbegeerde trofee naar huis te nemen?

Jonatan Medart & Björk Gunnarsdóttir 

Eén van de verrassende namen is TikTokker Jonatan Medart. Hij krijgt niemand minder dan Björk Gunnarsdóttir als zijn danspartner. Zij won reeds het eerste seizoen aan de zijde van James Cooke en nam vorig jaar deel met Jani Kazaltzis. Jonatan heeft al heel wat awards gewonnen op de Jamies en het gala van de gouden K’s. Mag hij hier ook de beker van Dancing With The Stars aan toevoegen?

Pieter Timmers & Natascha De Jong

Zwemmer en Olympisch medaillewinnaar Pieter Timmers doet ook een gooi naar de overwinning in Dancing With The Stars. Hij wordt bijgestaan door de Nederlandse danseres Natascha De Jong. Zij nam reeds deel aan de vorige twee seizoenen met Ian Thomas en Viktor Verhulst.

Yemi Oduwale & Laura Jottay

Yemi Oduwale is niet meer weg te denken van ons tv-scherm met zijn rol als Dries in Thuis en Elias in Dertigers. Samen met zijn danspartner Laura Zegels Jottay probeert hij het beste te maken van zijn deelname. Laura is geen onbekende in het programma, want ze danste in de eerste twee seizoenen samen met Peter Van Asbroeck en zanger Christoff.

Lotte Vanwezemael & Frank Zegels

Seksuologe en klinisch psychologe Lotte Vanwezemael neemt deel met Frank Zegels. Frank is de partner van Laura Jottay en was ook al twee keer te zien in het programma. Hij danste samen met Karen Damen en Evy Gruyaert.

Nina Derwael & Simone Arena

Na haar gouden medaille op de Olympische Spelen aan de brug met ongelijke leggers, toont ze haar lenigheid nu ook op de dansvloer. Voor haar Italiaanse danspartner Simone Arena is het zijn eerste deelname aan het programma.

Delphine van Saksen-Coburg & Sander Bos

Prinses en kunstenares Delphine van Saksen-Coburg steunt met haar deelname aan Dancing With The Stars Make-A-Wish®. De Nederlander Sander Bos leert haar de kneepjes van het vak en was reeds in het programma te zien aan de zijde van Élodie Ouédraogo en actrice Ann Pira.

Metejoor (Joris Van Rossem) & Margot Weeda

Metejoor (Joris Van Rossem) wil dit najaar de sterren van de hemel dansen samen met danspartner Margot Weeda. Zij nam reeds deel met Fabrizio Tzinaridis en Michaël Pas.

Dancing With The Stars, dit najaar op Play4.

Lees ook: Delphine van Saksen-Coburg doet mee aan Dancing With The Stars

Toon meer

Gerelateerde berichten