Quantcast
Film

Deze films van Walt Disney verschijnen van juli tot september in de bioscoop

Door de coronacrisis komen er heel wat langverwachte films uit in de bioscoop, zo ook van The Walt Disney Company. Onder andere Marvel Studios, Walt Disney Pictures, Twentieth Century Studios en Searchlight Pictures maken deel uit van het bedrijf. We delen graag mee wat Walt Disney voor ons in petto heeft tijdens de maanden juli en september.

Ontdek hieronder het filmaanbod van The Walt Disney Company van juli tot september in de bioscopen:

Black Widow: Marvel Studios – 07/07/2021

In de spionagethriller Black Widow wordt Natasha Romanoff alias Black Widow geconfronteerd met de donkere kanten van haar leven, wanneer er een gevaarlijke samenzwering ontstaat die banden heeft met haar verleden.
Achtervolgd door een kracht die niets uit de weg gaat om haar ten val te brengen, moet Natasha omgaan met haar verleden als spionne en de gebroken relaties die ze achterliet lang voor ze een Avenger werd.

Scarlett Johansson herneemt haar rol als Natasha/Black Widow, Florence Pugh speelt de rol van Yelena, David Harbour vertolkt Alexei/The Red Guardian, en Rachel Weisz is Melina. De film is geregisseerd door Cate Shortland en
geproduceerd door Kevin Feige.

Black Widow is de eerste film in Fase Vier van het Marvel Cinematic Universe en is vanaf woensdag 7 juli te zien in de bioscoop en op vrijdag 9 juli op Disney+.

Jungle Cruise: Walt Disney Pictures – 28/07/2021

In de nieuwe avonturenfilm Jungle Cruise vertolken Dwayne Johnson en Emily Blunt de hoofdrollen. Dr. Lily Houghton (Emily Blunt) reist van Londen naar het Amazonewoud en vraagt de hulp van schipper Frank Wolff (Emily Blunt) om haar stroomafwaarts te leiden op een gammele boot. Lily is vastbesloten een oude boom met ongeëvenaarde genezende krachten te ontdekken. De boom bezit de kracht om de toekomst van de geneeskunde te veranderen.

Samen op deze epische zoektocht, komt het duo verschillende gevaren en bovennatuurlijke krachten tegen, die op de loer liggen in de bedrieglijke schoonheid van het weelderige regenwoud. Als de geheimen van de verloren boom zich ontvouwen, wordt de inzet voor Lily en Frank nog hoger en hangt het lot van de mensheid er vanaf.

Jungle Cruise, vanaf woensdag 28 juli te zien in de bioscoop en op vrijdag 30 juli op Disney+.

Free Guy: Twentieth Century Studios – 11/08/2021

In de avonturen-komedie Free Guy (Ryan Reynolds) ontdekt een bankbediende dat hij eigenlijk een achtergrondspeler is in een open-wereld videospel. Hij besluit de held te worden van zijn eigen verhaal en de wereld op zijn manier te redden voor het te laat is.

Cast: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Lil Rel
Howery, Joe Keery, Utkarsh Ambudkar en Taika Waititi

Regie: Shawn Levy met een scenario van Matt Lieberman en Zak Penn en een verhaal van Lieberman.
Productie: De film is geproduceerd door Ryan Reynolds, p.g.a., Shawn Levy, p.g.a., Sarah Schechter, Greg Berlanti en Adam Kolbrenner met Mary McLaglen, Josh McLaglen, George Dewey, Dan Levine en Michael Riley McGrath als uitvoerende producenten.

Free Guy, vanaf woensdag 11 augustus in de bioscoop.

The Night house: Searchlight Pictures – 18/08/2021

Wankelend na de onverwachte dood van haar van haar man, blijft Beth (Rebecca Hall) alleen achter in hun huis aan een meer. Al snel krijgt Rebecca nachtmerries en verontrustende visioenen van een aanwezigheid in het huis
die haar roepen en lokken. Tegen het advies van haar vrienden in, begint ze te graven in de bezittingen van haar man, op zoek naar antwoorden.

Cast: Rebecca Hall (Holmes & Watson, Christine), Sarah Goldberg (Barry, Elementary), Vondie Curtis Hall (Die Hard 2, eve’s Bayou), Evan Jonigkeit (Togetherish, Sweetbitter) en Stacy Martin (Vox Lux, Nymphomaniac).
Regie: David Bruckner (The Ritual)
Scenario: Ben Collins en Luke Piotrowski (Super Dark Times)
Productie: David Goyer, Keith Levine en John Zois, Director of Photography Elisha Christian,
Production Designer Kathrin Eder, Costume Designer Samantha Hawkins, Film Editor David Marks

en muziek van Ben Lovett.

The Night house, vanaf woensdag 18 augustus in de bioscoop.

Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings: Marvel Studios – 01/09/2021

In Shang-Chi en de Legende van de Tien Ringen speelt Simu Liu de rol van Shang-Chi, die wordt geconfronteerd met het verleden. Zo komt hij terecht in een het web van de mysterieuze Rings organisatie.

Cast: Tony Leung als Wenwu, Awkwafina als Shang-Chi’s vriendin Katy, Michelle Yeoh als Jiang Nan, Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu en Ronny Chieng.
Regie: Destin Daniel Cretton
Productie: Kevin Feige en Jonathan Schwartz, met Louis D’Esposito, Victoria Alonso en Charles Newirth
als uitvoerende producenten.
Scenario: David Callaham & Destin Daniel Cretton & Andrew Lanham

Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings, vanaf woensdag 1 september in de bioscoop.


Toon meer

Gerelateerde berichten