Quantcast
Entertainment

Deze kandidaat wint 1 jaar gratis 2021

Vanavond was het zover. Robin (25) uit Sint-Amandsberg mag zich de winnaar van 1 jaar gratis noemen. Hij ging naar huis met een netto jaarloon van maar liefst 68.887 euro.

Robin startte aan de finale samen met Meike (47) uit Brussel, Rose (35) uit Mechelen en Bjorn (41) uit Kessel-Lo. Het werd een spannende aflevering, want de kandidaten scoorden punten aan de lopende band. Uiteindelijk moesten we op de valreep afscheid nemen van Bjorn, die evenveel punten had als Robin, maar op basis van de score uit de vorige afleveringen het spel moest verlaten.

Tijdens de vuurproef speelden de zenuwen bij de zwangere Rose parten, waardoor zij net voor het finaleduel afviel. Robin en Meike streden in het ultieme cijferduel voor de hoofdprijs. De kandidaat die drie keer een juiste cijfer inschatting kon maken, won het netto jaarloon. Robin maakte de beste inschattingen en gaat naar huis met een mooie som van 68.887 euro.

“Dit is zo ongelooflijk, het besef dringt nog niet volledig door. De volledige terugrit naar huis na de finale heb ik geweend van blijdschap. Tactisch maakte ik wellicht het verschil, al was het bij het ultieme cijferduel toch moeilijk om het hoofd koel te houden. Ik denk dat Meike en ik er nog nooit zo ver naast zaten. Dit geld wil ik graag investeren in een tof appartement, maar zeker en vast ook in een weekend met deze fijne groep kandidaten.”

Robin (25)
1 jaar gratis - © VRT
1 jaar gratis – © VRT

Op het einde van de aflevering zagen we ook hoe presentator Thomas Vanderveken al meteen het nieuwe seizoen aankondigde. Inschrijven voor 1 jaar gratis kan via deze link.

Toon meer

Gerelateerde berichten