Quantcast
FilmTrailer

Disney-avonturenfilm Jungle Cruise met Dwayne Johnson, vanaf vandaag in de bioscoop

Vanaf vandaag is de nieuwe Disney-avonturenfilm Jungle Cruise te bekijken in de bioscoop. De film kan rekenen op een topcast, met in de hoofdrollen niemand minder dan Dwayne Johnson en Emily Blunt en is vanaf vrijdag 30 juli te zien op Disney+.

In de nieuwe avonturenfilm Jungle Cruise vertolken Dwayne Johnson en Emily Blunt de hoofdrollen. Dr. Lily Houghton (Emily Blunt) reist van Londen naar het Amazonewoud en vraagt de hulp van schipper Frank Wolff (Emily Blunt), om haar stroomafwaarts te leiden op een gammele boot. Lily is vastbesloten een oude boom met ongeëvenaarde genezende krachten te ontdekken. De boom bezit de kracht om de toekomst van de geneeskunde te veranderen.

Samen op deze epische zoektocht, komt het duo verschillende gevaren en bovennatuurlijke krachten tegen, die op de loer liggen in de bedrieglijke schoonheid van het weelderige regenwoud. Als de geheimen van de verloren boom zich ontvouwen, wordt de inzet voor Lily en Frank nog hoger en hangt het lot van de mensheid er vanaf.

Cast: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons en Paul Giamatti
Producers: John Davis, John Fox, Dwayne Johnson, Hiram Garcia, Dany Garcia en Beau Flynn
Verhaal geschreven door: Glenn Ficarra & John Requa en Michael Green

Jungle Cruise, vanaf vandaag in de bioscoop en vanaf vrijdag 30 juli op Disney+.

Toon meer

Gerelateerde berichten