Quantcast
Varia

Disney doet castingsopgroep voor nieuwe fotoserie Mickey & Friends: De kracht van vriendschap

Disney maakt bekend de krachten te bundelen met fotograaf, filmmaker, schrijver en cultureel curator Misan Harriman. Samen doen ze een aankondiging voor de casting van de fotoserie Mickey & Friends: De Kracht van Vriendschap. De fotoserie is geïnspireerd op Disneyfigureren Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald, Daisy, Pluto en Goofy ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Vriendschap op 30 juli 2021.

De fotosessie Mickey & Friends: De kracht van de vriendschap, bestaat uit zorgvuldig samengestelde foto’s en zal de kracht van menselijke verbondenheid weergeven. Van vreugdevolle vieringen met vrienden tot de warmte die wordt gevoeld door een vluchtige blik van een geliefde. Mickey & Friends: De Kracht van Vriendschap belicht alledaagse momenten die mensen uit alle lagen van de bevolking samenbrengen.

Andy Warhol

Misan Harriman, een inspirerende verhalenverteller die bekend staat om zijn krachtige fotografie, zal zowel beroemdheden als onbekende mensen vastleggen voor de fotoserie. Misan treedt hiermee in de voetsporen van talloze artiesten zoals Andy Warhol, Keith Haring en Charlie Chaplin die zich al meer dan 90 jaar laten inspireren door de iconische personages.

Verhalen van vriendschap

Misan Harriman en Disney moedigen het publiek aan hun verhalen te delen, om zo kans te maken om door Misan gefotografeerd te worden in zowel de fotoserie als zijn werk van bekende gezichten en de virtuele tentoonstelling. Fans worden gevraagd om hun eigen verhalen over vriendschap te delen via het toonaangevende platform voor culturele inhoud en ontdekking, What We Seee. De winnaars worden uitgenodigd om deel te nemen aan een fysieke of virtuele shoot, volgens de Covid-19-regelgeving.

“Het afgelopen jaar heeft, meer dan ooit, de unieke kracht van vriendschap laten zien. De kracht die vriendschap heeft om mensen uit alle lagen van de bevolking samen te brengen. Samenwerken met Disney om deze verhalen over vriendschap te vertellen is een grote eer en een waar genoegen. Ik kijk er naar uit om een licht te laten schijnen op het wonder dat menselijke verbinding heet en Disney’s toewijding te ondersteunen om alledaagse helden te vieren en Moments That Matter te leveren.”

Misan Harriman

Moments that Matter

Tot slot ondersteunt de fotoserie ook Disney’s toewijding om Moments that Matter te creëren door comfort te bieden en het isolement te verminderen voor ernstig zieke kinderen in ziekenhuizen via haar non-profit partners, waaronder MediCinema. Als onderdeel van deze toewijding zal de fotoserie Mickey & Friends: De Kracht van Vriendschap ook levensechte verhalen vastleggen over vriendschap onder ziekenhuis- en gezondheidsmedewerkers binnen heel Europa.

Om kans te maken om gefotografeerd te worden voor de Mickey & Friends: De Kracht van Vriendschap fotoserie en virtuele tentoonstelling, kun je 18 juni tot jouw eigen verhaal over vriendschap indienen via De Kracht van Vriendschap – What We Seee.

Toon meer

Gerelateerde berichten