Quantcast
KidsMuziek

Disney en Gioia Parijs eren Disney Prinsessen met nieuwe single Zet de Stap

De Nederlandse zangeres Gioia Parijs heeft samen met Disney het nieuwe nummer Zet de Stap onthult. Het nummer is een eerbetoon aan alle Disney-Prinsessen en moedigt jongeren aan dapper te zijn en in hun dromen te geloven. De gloednieuwe single is vanaf vandaag beschikbaar op YouTube, Vevo, Spotify, Apple Music, Amazon Music en Deezer.  

Disney zet de tijdloze Disney-prinsessen in de kijker met Het Grote Prinsessenfeest. Om het feest te vieren, heeft Grammy® Award-winnende artiest Brandy een nieuw origineel nummer opgenomen genaamd Starting Now. Voor het Nederlandse en Vlaamse publiek heeft zangeres Gioia Parijs Zet de Stap opgenomen.

De single werd geproduceerd door de Grammy® Award-genomineerde Oak Felder en is geschreven door Jason Mater, Jordan Powers en Darren Criss. Gioia Parijs is samen met Brandy uit de Verenigde Staten, Stefania voor Griekenland en andere bekende zangeressen uit Europa te zien in de Europese clip van Starting Now. Fans kunnen naar hun favoriete Disneyprinsessen-nummers luisteren op een samengestelde afspeellijst van Walt Disney Records.

Het Grote Prinsessenfeest

Het Grote Prinsessenfeest is een wereldwijd evenement, waarbij de Disney-Prinsessen onder de aandacht zullen worden gebracht. Het evenement wordt het hele jaar door gevierd. Onderzoek wijst uit dat een groot deel van ouders opkijkt naar de Disneyprinsessen, om hun kinderen belangrijke waarden, zoals vriendelijkheid, bij te brengen. 

Van de vrijgevige Assepoester tot de onbaatzuchtige Mulan, de vindingrijke Belle en de avontuurlijke Moana. Disney viert alle Disney-Prinsessen met nieuwe activiteiten, muziek en unieke ervaringen en evenementen.

Mooie verhalen over Dappere Prinsessen

In september onthult Disney, in het kader van Het Grote Prinsessenfeest, veertien nooit eerder uitgegeven Prinsessenverhalen op Storytel. De verhalenbundel is getiteld Mooie Verhalen over Dappere Prinsessen en is beschikbaar als e-boek en audioboek. Het boek bevat illustraties van kunstenaars over de hele wereld en brengt nooit eerder verschenen verhalen tot leven als eerbetoon aan de legendarische prinsessen. 

Gioia Parijs werkte mee aan het audioboek en heeft twee verhalen ingesproken die haar nauw aan het hart liggen. De collectie wordt exclusief gepubliceerd op Storytel.

Kinderziekenhuizen

The Walt Disney Company werkt in België en Nederland samen met kinderziekenhuizen en schenkt zieke kindjes, speciaal ontwikkelde Storybooks vol moedige Prinsessenverhalen. Het schenken van de Storybooks maakt deel uit van Disney’s toewijding aan kinderziekenhuizen om troost, kracht en inspiratie te bieden aan ernstig zieke kinderen en hun families. 

Toon meer

Gerelateerde berichten