Quantcast
Disney+

Disney+ lanceert IMAX Enhanced met 13 Marvel-titels

Vanaf vrijdag 12 november, op Disney+ Day, lanceert de streamingsdienst IMAX Enhanced met 13 Marvel-titels. Onder anderen Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings, Iron Man, Guardians of the Galaxy en Avengers: Infinity War & End Game zullen voor het eerst thuis te zien zijn in de nieuwe IMAX-versie.

In 2020 waren de Marvel-titels voor het eerst beschikbaar in IMAX. Dit bracht maar liefst meer dan 1,6 miljard dollar op, waarmee Marvel meteen ook de best verdiende franchise is in de geschiedenis van IMAX.

Met IMAX Enhanced krijgen Disney+-kijkers tot 26% beter beeld van bepaalde scènes met een beeldverhouding van 1,90:1. Alle actiescènes zijn ook spectaculairder en tot in de details in beeld gebracht, maar dus Disney+ werkt voor in de toekomst ook nog aan een verbeterde audio-en visuele technologie, waaronder meeslepend en sterk IMAX-geluid. In totaal zullen er 13 Marvel-titels te zien zijn in IMAX Enhanced.

Dit zijn de 13-Marvel titels die in IMAX Enhanced zullen te zien zijn: Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings, Iron Man, Guardians of the Galaxy, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Captain America: Civil War, Doctor Strange, Thor: Ragnarok, Black Panther, Avengers: Infinity War, Ant-Man and The Wasp, Captain Marvel, Avengers: Endgame, en Black Widow.

IMAX Enhanced wordt gelanceerd op Disney+ Day, samen met heel wat exclusieve content, op vrijdag 12 november.

Toon meer

Gerelateerde berichten