Quantcast
Disney Star

Disney+ maakt release datum voor nieuwe dramaserie Rebel bekend

Disney+ onthulde de release datum en de eerste poster van de nieuwe dramaserie Rebel. De serie is geïnspireerd op het leven en waargebeurde verhaal van rechtsgeleerde Erin Brockovich en zal vanaf 28 mei exclusief te zien zijn op Disney+ Star, met in de hoofdrol Katey Sagal (The Big Bang Theory).

De serie vertelt het verhaal van Anny Bello, Rebel (Katey Sagal), een juridisch adviseur zonder rechtendiploma. Ze is een grappige, chaotische en onverschrokken vrouw, die geeft om de doelen waar ze voor vecht en de mensen van wie ze houdt. Als Rebel zich inzet voor een strijd waarin ze gelooft, zal ze koste wat het kost winnen.

“Het werk dat Erin Brockovich in deze wereld doet, is zo krachtig en zo belangrijk dat het bijna geen beschrijving toelaat. Erin werkt onvermoeibaar voor sociale, juridische en milieurechtvaardigheid ondanks dat ze geen diploma heeft. Ze inspireert iedereen die ze ontmoet om hun eigen helden te worden, en op de een of andere manier houdt ze ons ook aan het lachen. Het is een enorme eer geweest om Erin te leren kennen en een show te maken die door haar is geïnspireerd.” 

Krista Vernoff (uitvoerend producent)

“Rebel is niet alleen mijn verhaal, het is het verhaal van ons allemaal. Er schuilt een held in ieder van ons, en ik ben verheugd dat Krista Vernoff en ABC hun visionaire storytelling naar deze serie brengen. De naam Rebel ademt zelfempowerment en moed, zelfs in de slechtste omstandigheden. Ik kan niemand beter bedenken om deze rol te spelen dan de ontembare Katey Sagal, evenals de rest van deze buitengewone cast.”

Erin Brockovich

De cast

Ontdek hieronder de cast:

  • Katey Sagal als Annie
  • John Corbett als Grady Bello
  • James Lesure als Benji
  • Lex Scott Davis als Cassidy
  • Tamala Jones als Lona
  • Ariela Barer als Ziggie
  • Kevin Zegers als Nate
  • Sam Palladio als Luke
  • Andy Garcia als Cruz

Rebel wordt geproduceerd door Krista Vernoff Alexandre Schmitt, Erin Brockovich, John Davis, John Fox van Davis Entertainment, Andrew Stearn, Marc Webb en Adam Arkin. Daarnaast is het ook een samenwerking tussen ABC Signature met Sony Pictures Television. ABC Signature, naast 20th Television, is een onderdeel van Disney Television Studios.

Rebel, vanaf 28 mei 2021 exclusief te streamen op Disney+ Star.

Toon meer

Gerelateerde berichten