Quantcast
Disney Star

Disney+ maakt teaser bekend van nieuwe Disney+ Original Pam & Tommy

Disney+ heeft zonet de eerste trailer en key-art van de nieuwe Disney+ Original Pam & Tommy gelost. De dramareeks is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de sekstape van Pamela Anderson. Vanaf woensdag 2 februari zijn de eerste drie afleveringen te zien op Disney+ Star met elke week nieuwe afleveringen.

Pam & Tommy is gebaseerd op het waargebeurde schandaal van Pamela Anderson (Lily James) en Tommy Lee (Sebastian Stan). De video werd uit het huis van het echtpaar gestolen door een ontevreden aannemer (Seth Rogen) en belandde in 1997 op het internet. De achtdelige reeks is zowel een liefdesverhaal, misdaadverhaal als een waarschuwing met betrekking tot privacy en technologie in combinatie met beroemd zijn.

Cast: Lily James (Yesterday), Sebastian Stan (The Falcon and The Winter Soldier), Nick Offerman (Parks and Recreation), Taylor Schilling (Orange is the New Black) en Seth Rogen (Long Shot) in de hoofdrollen.

De reeks werd geproduceerd door Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver en Alex McAtee bij Point Grey, en Megan EllisonSue Naegle en Ali Krug bij Annapurna. Uitvoerend producenten Rob Siegel en DV DeVincentis schreven de reeks met  Craig Gillespie in de regie en Dylan SellersDave FrancoChip Vucelich en Sarah Gubbins ook als uitvoerend producent.

Dankzij gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht biedt Disney+ een familievriendelijke kijkervaring. Voor de gemoedsrust van ouders en verzorgers kunnen abonnees toegangslimieten instellen voor meer volwassen content en profielen aanmaken die beveiligd zijn met een toegangscode, naast de bestaande Kinderprofielen. 

Pam & Tommy, vanaf woensdag 2 februari op Disney+ Star.

Toon meer

Gerelateerde berichten