Quantcast
Disney+

Disney+ onthult trailer van De Wereld volgens Jeff Goldblum seizoen 2

Disney+ heeft zonet de officiële trailer bekendgemaakt van het tweede seizoen van De Wereld volgens Jeff Goldblum seizoen 2. De eerste vijf afleveringen zullen te zien zijn op Disney+ dag op vrijdag 12 november.

Vandaag, op de verjaardag van Jeff Goldblum, lanceerde Disney+ de officiële trailer van het tweede seizoen van de Disney+ original reeks De wereld volgens Jeff Goldblum van National Geographic. In het tweede seizoen ontmoet Jeff onder anderen de goochelaars Penn & Teller om de echte geheimen van magie te ontdekken.

In elke nieuwe aflevering trekt hij ook van kust naar kust voor ontmoetingen met gepassioneerde fans, experts en wetenschappers, om een dieper inzicht te krijgen in hoe voorwerpen buitengewoon zijn.

De eerste vijf afleveringen zijn vanaf vrijdag 12 november beschikbaar zijn op Disney+ en de resterende vijf zullen afleveringen begin volgend jaar te zien zijn.

De Wereld volgens Jeff Goldblum wordt geproduceerd door Nutopia voor National Geographic. Jeff Goldblum en Keith Addis zijn uitvoerend producenten voor de serie. Voor Nutopia zijn Jane Root, Sara Brailsford en Arif Nurmohamed uitvoerend producent met John Hodgson als mede-uitvoerende producent. Matt Renner en Chris L. Kugelman zijn de uitvoerende producenten voor National Geographic.

De eerste vijf afleveringen van De wereld volgens Jeff Goldblum seizoen 2, vanaf vrijdag 12 november 2021 op Disney+. De resterende vijf afleveringen zijn begin volgend jaar te zien.

Toon meer

Gerelateerde berichten