Quantcast
Disney+

Disney+ Original Big Shot keert terug met tweede seizoen

Disney+ heeft zonet het tweede seizoen aangekondigd van de sport-komedie- en dramareeks Big Shot. De Amerikaanse acteur John Stamos zal opnieuw te zien zijn in de hoofdrol en de reeks wordt ook terug geproduceerd door ABC Signature.

Big Shot vertelt het verhaal van Marvyn Korn (John Stamos), nadat hij is ontslagen als hoofdcoach van een NCAA basketbalteam. In de hoop om zijn carrière en reputatie te redden, gaat hij aan de slag als coach op Westbrook, een prestigieuze middelbare privéschool. Hij krijgt meer empathie en stelt zich kwetsbaar op, zodat hij groeit als persoon en een band vormt met de spelers.

Daarnaast leren ook de meisjes om zichzelf serieuzer te nemen en alles uit zichzelf te halen, zowel op het veld als daarbuiten.

De reeks is gecreëerd door David E. Kelley (Big Little Lies), Dean Lorey (My Wife and Kids) en Brad Garrett (Single Parents) en uitvoerend geproduceerd door Kelley, Lorey, Garrett en Bill D’Elia (Chicago Hope) en Dean Lorey keert terug als showrunner.

De productie van het tweede seizoen van Big Shot gaat van start in 2022, maar de releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Toon meer

Gerelateerde berichten