Quantcast
Disney+

Disney+ pakt uit met Making of van de finale van Star Wars: The Mandalorian seizoen 2

Vanaf woensdag 25 augustus is de Making of van de finale van het tweede seizoen van Disney+ Original Star Wars: The Mandalorian te zien op Disney+. De speciale aflevering neemt een kijkje achter de schermen bij het maken van de finale aflevering van The Mandalorian seizoen 2. De Televisie Academie erkende het tweede seizoen van The Mandalorian gisteren met 24 Emmy award nominaties, waaronder Best Drama Series.

Opgelet: dit artikel bevat spoilers van The Mandalorian seizoen 2.

In de finale van het tweede seizoen van Star Wars: The Mandalorian, was de verschijning van een jonge Luke Skywalker een van de grootste onthullingen en best bewaarde geheimen van de hooggeprezen serie tot nu toe. Het verhaal van de geavanceerde technologie die gebruikt werd om Luke terug te brengen, is het onderwerp van de making of van Star Wars: The Mandalorian, die vanaf woensdag 25 augustus is te zien op Disney+.

De Making of geeft een unieke kijk achter het maken van de finale van het tweede seizoen 2 en gaat ook dieper in op het samenwerkingsproces. Daarnaast krijgen we ook een inkijk in de grote druk en verantwoordelijkheid, die de filmmakers hadden om één van de meest belangrijke karakters uit de filmgeschiedenis terug te brengen.

Star Wars: The Mandalorian – The Making of the season 2 finale: Woensdag 25 augustus exclusief op Disney+.

Toon meer

Gerelateerde berichten